O nama

image

DAS Crna Gora se sastoji od lokalnih stručnjaka koji su spremni da vam pomognu u ostvarivanju bilo kojeg cilja vezanog za nekretnine. Naš tim je tu da vam pomogne da kupite i prodate vašu nekretninu, da vas posavetuje na tržištu i da vam pomogne da koristite našu mrežu i naše iskustvo u Crnoj Gori i regionu.

Mi nismo samo agenti, mi smo lokalni stručnjaci. Znamo Crnu Goru. Znamo ko je izgradio domove u našim zajednicama. Znamo planove razvoja zemlje i detalje o zoniranju. Znamo škole i lokalne kompanije. Mi poznajemo ostale brokere nekretnina u gradu i njihove agente. Osim toga, znamo kako zaštititi kupce i prodavce. Nećete naučiti nijanse života u gradima ili njihovim djelovima istraživanjem na internetu. Morate da živite i dišete njihovu istoriju i razumijete šta budućnost donosi. Zbog našeg lokalnog znanja i dugog i stabilnog položaja u lokalnoj zajednici mi smo se istakli kao kompanija za nekretnine vašeg izbora.

Pored toga, postoji i brojnost, a kada je u pitanju prodaja i kupovina nekretnina u Crnoj Gori, DAS to može dokazati. Kao član brojnih mreža, imamo pristup lokalnoj ekspertizi na svakom tržištu nekretnina kako bismo pomogli kupcima i prodavcima širom Crne Gore. Ovi odnosi stvaraju mnogo uvoda klijenata i pozitivno utiču na prodaju svake godine.

Nekretnine su višestruka industrija sa mnogo nijansi koje se mogu razlikovati između gradova, pa čak i naselja. Naš cilj je da budemo kompanija za prodaju nekretnina po izboru kupaca, prodavaca, developera i da edukujemo ljude na tržištu, njegove promene i mogućnosti.

Osim toga, mi donosimo rezultate. Bilo da se radi o porodičnoj rezidenciji, luksuznom apartmanu na obali, zemljištu u prirodi ili poslovnom prostoru, DAS Estate ima tržišno znanje i tim stručnjaka za premještanje transakcija na stol. U DAS Estate-u, ​​naša posvećenost sveobuhvatnoj, informiranoj i pažljivoj usluzi, formirana od strane integriteta, gradi dugoročne odnose i lojalnosti koje nadmašujemo iznad svega.